![]() |
Patlican Burger |
![]() |
![]() |
#1 |
Equinox
![]() |
![]() Patlican BurgerPATLICAN BURGER; Malzemeler; 1 ![]() ![]() ![]() Yapılışı; Bostan patlıcanlarını alacalı soyup,2 parmak kalınlığında halka halka doğrayın ![]() ![]() Kıymayı,köfte harcı,incecik doğradığınız maydanozlar ve üzerinde yazan su miktarı ile yoğurun ![]() Üzerlerine 1 çay kaşığı toz şeker serpin ![]() ![]() Biber salçasını,1 çay bardağı sıvı yağ,tuz ve su ile iyice karıştırıp,köftelerin üzerinden dökün ![]() Önceden ısıttığınız sıcak fırında köfteler kızarıncaya kadar pişirin ![]() ![]() Servis yaparken,salçalı suyundan eklemeyi unutmayın ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Patlican Burger |
![]() |
![]() |
#2 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Patlican BurgerBöyle güzel yemekleri gördükçe, bu bölüme yeni bir kural koymayı düşünmeye başladım ![]() Tarif için teşekkürler Sevgili Equinox ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
su perisi
|
![]() Cevap : Patlican BurgerAlıntı:
Kaplana aynen katılıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() Cevap : Patlican Burgerayy bayıldım valla yah aç aç tamda:D arkadaşlara katılıyorum paylaşım için tşkler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Patlican Burgerpatlıcan yemeklerini çok severim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Patlican BurgerOlur tabi niçin olmasın yemeğin tarifini klip halinde yükleriz ![]() İlgi gösteren herkese teşekkür ederim ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
jasmine
|
![]() Cevap : Patlican Burgeremeğine sağlık ![]() ![]() ![]()
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|