![]() |
Kavurmalı Milföy Tarifi Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kavurmalı Milföy Tarifi YapılışıKavurmalı Milföy Tarifi - Kavurmalı Milföy Yapılışı - Kavurmalı Milföy Malzemeleri Malzemeler İçi için ; 400 gr az yağlı kavurmalık kuşbaşı et 1 adet soğan Tuz, karabiber Sıvıyağ Hamur için; 10 adet yaprak milföy 1 yumurta sarısı Susam ve çörek otu Hazırlanışı İçimiz için etimizi lifleri ayrılacak halde tam pişiriyoruz ![]() ![]() Diğer yandan milföy hamurlarımızı kare borcam ölçüsü için 2 şer birleştirerek az unlu tezgahta merdaneyle genişletiyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Yumurta sarısı sürüyoruz, çörek otu ve susamla süslüyoruz ![]() 180derecelik fırında,kapağını açmadan öce alt sonra üst pişiriyoruz ![]() Kesiklerden dilimleyerek servis tabağına alıyoruz ![]() Not: Peynirli ve sosisli iç bu hamura yakışacaktır ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|