![]() |
Bamyalı Hindi Tarifi Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bamyalı Hindi Tarifi YapılışıBamyalı Hindi Tarifi - Bamyalı Hindi Yapılışı - Bamyalı Hindi Nasıl Yapılır - Bamyalı Hindi Pişirme Süresi ![]() İçindekiler: 1 paket Banvit Hindi Lokma Izgara 3 çorba kaşığı tereyağı 5 diş sarmısak (kabuklu) 200 ml su (kaynar) 1/2 adet limonun suyu Tuz 1/2 kg bamya 2 adet domates (iri doğranmış) 4 dilim limon (yarım halka kesilmiş) Isıtılmış tereyağında et ve sarmısakları karıştırarak 3-4 dak ![]() ![]() Sotelenmiş malzemeyi bir fırın kabına alın ![]() ![]() Fırın kabını ya bir kapak ya da alüminyum folyo ile kapatıp, önceden ısıtılmış 200°C fırında 25-30 dak ![]() ![]() Domates ve limon dilimleri ile süsleyip servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|