![]() |
Bamyalı Hindi Tarifi Yapılışı
Bamyalı Hindi Tarifi - Bamyalı Hindi Yapılışı - Bamyalı Hindi Nasıl Yapılır - Bamyalı Hindi Pişirme Süresi
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg İçindekiler: 1 paket Banvit Hindi Lokma Izgara 3 çorba kaşığı tereyağı 5 diş sarmısak (kabuklu) 200 ml su (kaynar) 1/2 adet limonun suyu Tuz 1/2 kg bamya 2 adet domates (iri doğranmış) 4 dilim limon (yarım halka kesilmiş) Isıtılmış tereyağında et ve sarmısakları karıştırarak 3-4 dak. soteleyin. Sotelenmiş malzemeyi bir fırın kabına alın. Üzerine su, limon suyu, tuz gezdirip bamyaları ilave edin. Fırın kabını ya bir kapak ya da alüminyum folyo ile kapatıp, önceden ısıtılmış 200°C fırında 25-30 dak. pişirin. Domates ve limon dilimleri ile süsleyip servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.