![]() |
Armut Tatlısı İ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Armut Tatlısı İMalzemeler: 3 Adet armut 2 Çorba kaşığı tozşeker Yarım su bardağı portakal likörü 1 Tatlı kaşığı tarçın 1 Su bardağı krem şanti 3 adet armudu ortadan ikiye kesin ![]() Kabuklarını soyup içine zarar vermeden çekirdeklerini çıkartın ![]() Ateşe dayanıklı çukur bir kaba dizin ![]() Üzerine 2 çorba kaşığı tozşeker ile yarım su bardağı portakal likörünü ilave edin ![]() Üzerine 1 tatlı kaşığı tarçın serpin ![]() Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında 25 dakika pişirin ![]() Fırından aldıktan sonra armutları yarım saat soğumaya bırakın ![]() Üzerine krem şanti sıkarak servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|