![]() |
Gitmiştir Ama Bitmemişti Aşkları.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gitmiştir Ama Bitmemişti Aşkları..Ayrılık vakti gelmişti artık, anlıyorlardı ![]() çok gençtiler ![]() ![]() ![]() ![]() kız: Umarım sana uygun aradığın aşkı buılursun erkek: Sağol umarım sende ![]() ![]() ![]() kızeni hala sevdiğimi biliyorsun değil mi? erkek: Evet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kız: Sakın söyleme ![]() ![]() ![]() erkek: Evet ![]() ![]() kız: Bende ![]() ![]() ![]() Ve sustular ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kız:Veda zamanı gitmeliyim erkek: biraz daha kız: Hoşçakal erkek: Hoşçakal evet bitmişti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aradan seneler geçti ![]() ![]() onu seviyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elindeki gazeteyi karıştırıyordu ![]() ![]() okudu haberi ve başlığında kaldı gözü ![]() ![]() ![]() Göz yaşlarına hakim olamadı ![]() ![]() etmek istiyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arkadaşını aradı ![]() ![]() ![]() Arkadaşı anlamıştı zamanın geldiğini ![]() ![]() Doktor umutsuzdu ![]() Bi süre sonra genç kız gözlerini açmıştı ![]() ![]() topladı kendini ve kızın yanına gitti ![]() Dalga geçercesine; -Kalk kız ne yatıyorsun hasta gibi -Sus ![]() - ![]() ![]() ![]() -Beni dinle bunlar senden son isteklerim ![]() ![]() -Yapma böyle bırakma kendini -Sus yorma beni sadece dinle ![]() ![]() benim evin anahtarı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() olmadı ![]() ![]() planların üzerinde var ![]() Ben öldükten sonra o anahtarı ona ver ![]() ![]() Şimdi beni yalnız bırak ve söylediklerimi unutma ![]() -Tamam ama vazgeçme lütfen -Üzülme ben 12 yıl önce ondan vazgeçtiğimde yaşamdan da vazgeçtim ![]() ![]() arkana bakma ![]() Arkadaşı kızı bırakmanın acısıyla yürüdü ![]() ![]() arkadaşı ölmüştü ![]() ![]() ![]() ![]() ve kaseti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonunda ofise geldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kapıyı çaldı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Hoşgeldin -Hoşbulduk -Nasılsın -Görmüyor musun? -Neyin ![]() ![]() ![]() -Evleniyormuşsun hayırlı olsun - ![]() ![]() ![]() -Arkadaşım can dostum az önce öldü ![]() artık ![]() Ayakta duramadı daha fazla delikanlı ve olduğu yere yığıldı kaldı ![]() -Bunları vermemi istedi sana ![]() Ona emanetleri uzattı ve hızlı adımlarla ordan uzaklaştı ![]() ![]() ![]() ![]() "Canım eğer bu kaseti dinliyorsan bu öldüğüm anlamına geliyor ![]() ![]() başkalarına verdik ![]() ![]() Sensizlik bende kalp hastalığı bıraktı ![]() ![]() ![]() ![]() habersiz ![]() ![]() evimizin anahtarı ![]() ![]() evlenmek istersen o evde oturun ![]() Git gör evimizi, hayalimizi ![]() ![]() ![]() Aşkım, evimizde kapalı bir oda var ![]() ![]() ![]() Benden sana kalan son hatıra ![]() ![]() bulacaksın bebeğim ![]() olmadan da hayalimiz olarak kalacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevdiğinin son sözleriydi bunlar ![]() ![]() ağlıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevdiğiyle gireceği eve yalnız ve onsuz giriyordu ![]() Kapıyı açmaya çalışırken bahçedeki sallanan sandalyeler dikkatini çekti ![]() ![]() ![]() ![]() daima boş kalacak sandalyeler ![]() ![]() ![]() Kapıyı açtı içeri girdi ![]() ![]() ![]() kilitli oda geldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oda da bir albüm ve duvarda yazılar vardı ![]() ![]() baktı ![]() ![]() ![]() ![]() Sevdasına ait en güzel sözlerdi bunlar; "sensiz asla yaşamam" "Son sevdiğim olacaksın" "Senden başka kimseyi sevemem" "Seni unutmayacağım" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve duvarın dibinde ![]() ![]() ![]() Seni görmek için geri geldim sen gideli çok olmuş |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|