Soru:"Fsg" |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Soru:"Fsg"3 yıl önce yapılan biyopsi sonucu fsg ile uymlu tanısı konuldu ve 3 yıldır coversyle 5mg ve coraspin 100mg kullanıyorum kreatin 1 3, 24 saatlik protein 340,üre normal başlangıçta kreatin 1,5- protein 2000e kadar çıkmıştı ilaçlara devam mı etmeliyim midemde yanmalar başladı aspirini kırıp yarısını atmaya başlayalı biraz rahatladım görüş ve önerilerinizi bekliyorum Doç Dr Zerrin BICIK24 11 21:40:10FSGS kısaltılmış adıyla ifade edilen nefrit hastalığında en kaygı verici gelişme böbreğin fibrozisi (büzüşmesi)dir ve bunu engellemek için kullanılan ilaçların en başında ACE-I grubu olup Coversyl de bunlardan biridir, Aspirin de bu tedavi uygulamasının en önemli desteklerinden biridir Bu nedenle ilaçlarınızı doktorunuza danışmadan kesmeyiniz ancak bu ilaçlara bağlı yan etkiler , özellikle Aspirine bağlı mide sıkıntıları doz azaltılması veya kesilmesini gerektirebilir veya bu yan etkiyi önleyici başka tedaviler uygulanabilir, sizi sürekli izleyen doktorunuzun önerileri daha kıymetli olacaktır![]() Yazının Orjinali için Lütfen www saglikdanis com adresini ziyaret ediniz![]() |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|