Ege Patlıcanı

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Ege Patlıcanı




Malzemeler:

2 adet bostan patlıcanı

150 gr tulum peyniri

4 yemek kaşığı zeytinyağı

tuz
















Pişirme Süresi:

15 dakika

2 Kişilik







Hazırlanışı:

Bostan patlıcanını yıkayıp kuruladıktan sonra fırında közleyin Fırından çıkarır çıkarmaz uzunlamasına ortadan ikiye yarıp, tuzla tatlandırın Tulum peynirini çatalla iyice ezin Peyniri sıcak patlıcanların içine doldurun Üzerlerine zeytinyağını gezdirip, bekletmeden servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.