![]() |
Enginar İçinde Sultan Hazinesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Enginar İçinde Sultan Hazinesi![]() 6 konserve enginar 5 arpacık soğan 200 gr tavuk göğüs eti 3 damla soya sosu 50 gr tereyağı 2 domates 2 sivribiber 1 çorba kaşığı soyulmuş badem 6 çorba kaşığı hazır beşamel sos Yarım su bardağı süt 1 çay kaşığı karabiber Tuz Süslemek için Birkaç taze soğan sapı (verev doğranmış) Birkaç dal dereotu Enginar içinde sultan hazinesi: Tavuk etini küçük doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() Tereyağını tavada eritip soğanı pembeleştirin ![]() ![]() Bademi ilave edip 2-3 dakika karıştırın ![]() ![]() Enginarları fırın tepsisine çukur kısmı üste gelecek şekilde yerleştirin ![]() ![]() Beşamel sosu süte ilave edip karıştırın ve bu karışımı tavuklu karışımın üzerine hafifçe gezdirin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|