![]() |
Antepfıstıklı Peynir Helvası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Antepfıstıklı Peynir Helvası![]() 1 kg tuzsuz Malatya peyniri 2 su bardağı su 2 kahve fincanı buğday nişastası 2 su bardağı tozşeker 1 su bardağı çekilmiş antepfıstığı Antepfıstıklı peynir helvası: Peyniri soğuk suda bekletip yumuşatın ![]() ![]() Yarım su bardağı su ve nişastayı bir kapta ezerek inceltin ![]() ![]() nişastayı ekleyip 10 dakika kısık ateşte pişirin ![]() ![]() pişirdikten sonra tencereyi ocaktan alın ![]() Helvadan henüz sıcakken ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp elinizde yuvarlayın ![]() ![]() Tüm malzemeyi bu şekilde hazırlayın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|