Otlu Ve Acılı Tel Şehriye |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Otlu Ve Acılı Tel Şehriye![]() 2 su bardağı tel şehriye 1 kahve fincanı zeytinyağı 3 diş ezilmiş sarımsak 1 acı kırmızı biber 2 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz 2 çorba kaşığı kıyılmış taze nane 2 çorba kaşığı kıyılmış taze fesleğen 1 çorba kaşığı ince kıyılmış mercan köşk 200 gr otlu peynir 1 5 su bardağı sıcak suOtlu ve acılı tel şehriye: Zeytinyağını tencerede ısıtıp sarımsakları kavurun Tel şehriyeyi ve kıyılmış otları ekleyip kavurun Sıcak su ekleyip bir taşım kaynatın Kısık ateşte suyunu çekene dek pişirin![]() Tel şehriyeyi ocaktan alıp ufalanmış peynir ve zar şeklinde doğranmış acı kırmızıbiberi ilave edin Harmanlayıp 10 dakika dinlendirin Hemen servis yapın
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|