Antepfıstıklı Keşkül

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Antepfıstıklı Keşkül





1 litre süt
2 çay bardağı ince çekilmiş antepfıstığı
2 yemek kaşığı un
1 yumurta
1 yumurta sarısı
10 yemek kaşığı tozşeker
1 yemek kaşığı pirinç unu
1 yemek kaşığı su
İri kırılmış antepfıstığı
File fındık

Antepfıstıklı keşkül:
Antepfıstığına yarım çay bardağı sütü ekleyip bir tencerede iyice karıştırın Süt, un, yumurta, yumurta sarısı ve şekeri ekleyip orta ateşte kaynatın Pirinç ununu 1 yemek kaşığı su ile karıştırıp tencereye ekleyin Keşkül koyulaşana kadar pişirin Kaselere paylaştırıp soğumaya bırakın Üzerini antepfıstığı ve fındık ile süsleyip servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.