Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
döneceğimi, edin, lütfen, tarafa, yardım, şaşırdım

Ne Tarafa Döneceğimi Şaşırdım Lütfen Yardım Edin..

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ne Tarafa Döneceğimi Şaşırdım Lütfen Yardım Edin..

Kızlar hiç böyle olmamıştımSon bir aydır sanki kendimi ölecek gibi hissediyorumSanki sürekli azrail yanı başımda canımı almak için bekliyorSürekli nefesim kesiliyor elim ayağım titriyor ve herşeyi umutsuz düşünüyorumBazen öyle dereceye geliyorum ki borçlarım var ölürsem onları kim ödeyecek diyorumDün mezar ziyaretine gittik dönüşte fenalaştım yineO mezarda sanki ben yatacakmışım gibi hatta dönüşte sanki orda ben kaldım beni bırakıp arkamdan el sallıyorlarmış gibi hissettimBu düşüncelerim ne anlama geliyor kafayı yemek üzereyim

Bide dün gece yatakta sabah ezanı okunurken ağladımHiçbir ibadetimi tam yapamadım kendimi çok günahkar hissediyorum ölürsem ne yapacağım bu halde diye düşündümHatta içimdeki bi his elini çabuk tut öleceksin bütün ibadetlerini yapmaya çalış diyorBu düşüncelerim bana acaba malum mu oluyor yani ne bileyim sürekli boğulma riski,sürekli kendimi mezarda düşünmekMafediyor beni

Ne zamandır namaza başlamak için hevesleniyorum ama sürekli erteliyorumOruç belki tutamamam bünyem çok hassas biraz sağlık sıkıntılarım varAma namazımı kılmak istiyorum bi türlü başlayamadım

Bu günlerde dünyanın ne kadar boş olduğunu hissediyorumBazen ne için çalışıyoruz ne için sabah işe gidiyoruz die düşünüyorumEvlenemeyeceğim yuva kurmadan ölecek gibi hissediyorum kendimiHatta bazen kendimi aşıp sanki ben ölmüşüm ruhum evin içinde dolaşıyor ailem ağlıyor arkamdan gibi hissediyorumGözlerim doluyor sonra onların ağlayan halini görünceÇok yalnızım ailem dışında başımı omzuna koyup ağlayacağım ne bir arkadaşım nede sevgilim var dört duvar arasında çıldırmak üzereyimİşe gidiyorum orda da aynı düşüncelerle yaşıyorumYaşım 27Bazen etrafımda bıcır bıcır gençler görünce gözlerim doluyor eğlenin gülün hiçbir şey için üzülmeyin diyorum içimdenHalbuki başımdan öyle kötü bir olayda geçmediSadece sevgisizlikten oldu sanırımBugüne kadar kimse beni sevmedi ben sevdi zannettim ve hep bişeyler olması için uğraştım didindim ama hala yalnızımBunların yorgunluğu da var tabiki

Bugüne kadar neye elimi atsam kuruttum hiçbir işim tam sonuçlanmadıKendimi çok bıkkın bezgin hissediyorumAslında biliyorum nasıl iyi olacağımı İçimden bir his namaza başla dualarını et diyor sıkıntın bitecek diyor ama bi türlü başlayamadım

Bakıyorum herkes mutlu mesut gülüyor oynuyorBen en mutluluğumda bile yüzüme takıyorum maskelerimi içimde kocaman dolmayan bi boşluk var sankiBi el aradım senelerce beni kurtarsın bu psikolojiden diyeHer elimi attığımda o eller yok olduBen mi uğursuzum bilmiyorum

Neden bana böyle oluyor neden sürekli ölecek gibi hissediyorum nolursunuz bunun açıklamasını yapın

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com