![]() |
Yüzün Göğsüme Yaslanmış |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüzün Göğsüme YaslanmışYüzün Göğsüme Yaslanmış Hikayesi - Yüzün Göğsüme Yaslanmış Yazısı - İclal Aydın Yazıları - İclal Aydın Köşe Yazısı Biliyor musunuz bana “aşktan” söz etmek yasaktı aslında ![]() ![]() ![]() Ne yazsam, ne söylesem bilinen belli noktaları işaret etmişim gibi algılanacak, yine bırbır edilecek, yaşamımdaki insanlar üzülecek diye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kimseyi üzmemek için, kimseyi huzursuz etmemek için, kimseyi yük altında bırakmamak için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve sanırım bütün kadınlar bunu yaşıyorlar ![]() ![]() ![]() Başkasını kırmamak için susmayı öğrenen herkes benim gibi bıkkın mı? *** “Yüzün göğsüme yaslanmış, yeni daldın uykuya / Şafak süzülürken odana, güneş düşmüş saçlarına ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Güneş vardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birden dinlediğim şarkı yirmili yaşlarımın ortalarını ve İstanbul’daki ilk yıllarımı getirdi koydu önüme ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hiç uyumadan günün doğuşunu izleyen gözlerimizi, kırılganlığımızı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İki kız çocuğu aynı evde otururduk ve saatlerce sevdiğimiz “çocuklardan” konuşurduk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir sevgilinin “senin için bütün zaferlerim” dediğini duymayalı bin yıl olmuş sanki ![]() ![]() ![]() “Kalktım sessizce yanından, yeni güne karıştım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk değişmediyse ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *** Yok yok hüzünlü müzünlü değilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kırkların “genç kızlık” halini pek sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sabah uyandığımda Şeytan lakaplı bir Twitter kullanıcısının “Öbür dünyayı da takip etmelisin, ileride işine yarar” dediği mesajını okudum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eee kolay mı be Şeytan kardeş ![]() ![]() ![]() olmadan ayakta kalamıyormuşuz bu vahşi ormanda ![]() Tanışıklığımız senin yakın dost olduklarının hamlelerini tahmin etmekten geliyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Olsun, hiç yaşamadık da diyebilirdik ![]() ![]() Ya öyle işte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İclal Aydın |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|