Zeytinyağlı Kabak Kavurma |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Zeytinyağlı Kabak KavurmaZeytinyağlı Kabak Kavurma Tarifi - Zeytinyağlı Kabak Kavurma Nasıl Yapılır - Zeytinyağlı Kabak Kavurma Malzemeleri Malzeme Listesi * 1 Adet Havuç * 1 Adet Havuç * 1 Su Bardağı Zeytinyağı * 3 Yemek Kaşığı Yoğurt * Yarım Demet Dereotu * 4 Adet Kabak (Dolmalık) * 1 Çay Kaşığı Tuz Zeytinyağlı Kabak Kavurma Nasıl Yapılır? 1 Kabak ve 1 adet havucun kabuğunu soyup yıkayın![]() 2 Havucu ince ince, kabağı küp şeklinde doğrayın![]() 3 Tavada 1 su bardağı zeytinyağı kızdırıp havuç ve kabağı kısık ateşte 20 dakika kavurun![]() 4 İndirmeye yakın tuzunu serpip soğumaya bırakın![]() 5 Kabak kavurmayı servis tabağına alın Üzerine ince kıyılmış dereotu serpin ve yoğurtla birlikte servis yapın![]() |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|