![]() |
Zeytinyağlı Kabak Kavurma
Zeytinyağlı Kabak Kavurma Tarifi - Zeytinyağlı Kabak Kavurma Nasıl Yapılır - Zeytinyağlı Kabak Kavurma Malzemeleri
Malzeme Listesi * 1 Adet Havuç * 1 Adet Havuç * 1 Su Bardağı Zeytinyağı * 3 Yemek Kaşığı Yoğurt * Yarım Demet Dereotu * 4 Adet Kabak (Dolmalık) * 1 Çay Kaşığı Tuz Zeytinyağlı Kabak Kavurma Nasıl Yapılır? 1. Kabak ve 1 adet havucun kabuğunu soyup yıkayın. 2. Havucu ince ince, kabağı küp şeklinde doğrayın. 3. Tavada 1 su bardağı zeytinyağı kızdırıp havuç ve kabağı kısık ateşte 20 dakika kavurun. 4. İndirmeye yakın tuzunu serpip soğumaya bırakın. 5. Kabak kavurmayı servis tabağına alın.Üzerine ince kıyılmış dereotu serpin ve yoğurtla birlikte servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.