![]() |
Turuças Koruklu Marinada Alabalık |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Turuças Koruklu Marinada Alabalıkalabalık nasıl pişirilir Turuças Koruklu Marinada Alabalık (4 Kişilik) Malzeme: 4 adet alabalık 12 adet arpacık soğanı 10 diş sarımsak 1 adet havuç 1 adet iri patates 1 çorba kâsesi rafine çiçekyağı 1 su bardağı un 6 adet defneyaprağı 1 çay fincanı olmamış üzüm koruğu 1 tatlı kaşığı tuz Yapılışı: Balık temizlenip yıkandıktan sonra tuzlanarak bir kenara bırakılır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|