Tovga Çorbası |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Tovga ÇorbasıTovga Çorbası - Tovga Çorbası Tarifi - Tovga Çorbası Yapılışı - Oktay Ustanın Tovga Çorbası Malzemeler : 1 Su B Haşlanmış Nohut1 Su B Haşlanmış Buğday100 Gr Kavrulmuş Kuzu Eti 1 Demet Semizotu Sapı Su Tuz Terbiyesi İçin: 1 Kase Yoğurt 2 Çorba K Söke Un1 Su B Soğuk SuÜzeri İçin: 1 Çorba K TereyağıToz Kırmızı Biber Hazırlanışı Buğdayı ve nohutu haşlayın İkisini tencereye alın Kavrulmuş eti de içine koyun Sıcak suyunu ekleyin Semizotu saplarını doğrayıp tencereye koyun Tuzunu da ilave edip pişmeye bırakın Bir kasede yoğurdu çırpın![]() İçine unu ilave edin önce soğuk suyla çırpın Ardından sıcak su ilave edip çorbanın içine karıştırarak dökün Küçük bir tavada tereyağını eritin Toz kırmızı biber katıp ocaktan alın Servis kasesine aldığınız çorbanın üzerine dökün
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|