![]() |
Havuç Tarator |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Havuç TaratorMalzemeler: 2 adet orta boy havuç 1 su bardağı yoğurt 1 diş sarımsak 4-5 yemek kaşığı sıvıyağ tuz Yapılışı: 1- Havuçları yıkayın ve kabuklarını soyun ![]() ![]() 2- Tavaya zeytinyağını alın, havuçları ekleyerek orta ateşte havuçlar yumuşayıncaya kadar (yaklaşık 5-6 dakika soteleyin) 3- Sarımsağı rendeleyin, biraz tuz ekleyerek 1 su bardağı yoğurt ile karıştırın ![]() 4- Pişen havuçları ocaktan alın ve 10 dakika kadar soğumasını bekleyin ![]() 5- Hazırladığınız sarımsaklı yoğurdu pişirdiğiniz havuçlara ekleyerek karıştırın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|