![]() |
Bulgurlu ve Etli Halka Kabak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bulgurlu ve Etli Halka KabakMalzeme listesi:
Yapılışı: Kabaklar 3 cm kalınlıkta dış kabukları soyulmadan halka halka kesilir ![]() ![]() Kıyma, soğan, bulgur, zeytinyağı, baharatlar, dereotu, salça , tuz yoğurulur ![]() ![]() ![]() ![]() Tencereye kabakların 2/3 lük kısmını kapatacak şekilde su koyun (alt sırada dizdiğiniz kabakların tamamı suyun içinde kalmayacak şekilde), kaynadıktan sonra altını kısarak 35-40 dk pişirin ![]() Servis yapacağınız tabağa aktarın, üzerine hazırladığınız yoğurttan dökün, kırmızıbiber ve naneli yağdan gezdirin ![]() Afiyet olsun ![]() Hatırlatma:
|
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|