Etli Taze Fasulye

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Etli Taze Fasulye



Malzemeler:
150-200 gr kuşbaşı et
2 adet ortaboy soğan
1 kg fasulye
1 çaybardağı zeytinyağı
2-3 diş sarımsak
2 adet ortaboy domates
2 bardak sıcaksu (miktar arttırılabilir)
Tuz
Karabiber

Yapılışı:
Fasulyeleri yıkayın, kılçıklarını alın ve istediğiniz büyüklükte doğrayın Orta boy yada büyükboy bir tencerenin içine sıvı yağı koyup kızdırın ve etleri kavurun
Etler suyunu salınca yemeklik doğradığınız soğan ve sarımsakları ilave ederek kavurmaya devam edin Soğanlar pembeleşince fasulyeleri ekleyerek sararıncaya kadar kavurun En son yemeklik doğranmış domatesleri ve suyu ekleyerek fasulyeler yumuşayana kadar pişirin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.