![]() |
Etli Taze Fasulye
Malzemeler:
150-200 gr. kuşbaşı et 2 adet ortaboy soğan 1 kg. fasulye 1 çaybardağı zeytinyağı 2-3 diş sarımsak 2 adet ortaboy domates 2 bardak sıcaksu (miktar arttırılabilir) Tuz Karabiber Yapılışı: Fasulyeleri yıkayın, kılçıklarını alın ve istediğiniz büyüklükte doğrayın. Orta boy yada büyükboy bir tencerenin içine sıvı yağı koyup kızdırın ve etleri kavurun. Etler suyunu salınca yemeklik doğradığınız soğan ve sarımsakları ilave ederek kavurmaya devam edin. Soğanlar pembeleşince fasulyeleri ekleyerek sararıncaya kadar kavurun. En son yemeklik doğranmış domatesleri ve suyu ekleyerek fasulyeler yumuşayana kadar pişirin. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.