ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Etli Taze Fasulye (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=165795)

Prof. Dr. Sinsi 06-26-2012 07:37 AM

Etli Taze Fasulye
 
Malzemeler:
150-200 gr. kuşbaşı et
2 adet ortaboy soğan
1 kg. fasulye
1 çaybardağı zeytinyağı
2-3 diş sarımsak
2 adet ortaboy domates
2 bardak sıcaksu (miktar arttırılabilir)
Tuz
Karabiber

Yapılışı:
Fasulyeleri yıkayın, kılçıklarını alın ve istediğiniz büyüklükte doğrayın. Orta boy yada büyükboy bir tencerenin içine sıvı yağı koyup kızdırın ve etleri kavurun.
Etler suyunu salınca yemeklik doğradığınız soğan ve sarımsakları ilave ederek kavurmaya devam edin. Soğanlar pembeleşince fasulyeleri ekleyerek sararıncaya kadar kavurun. En son yemeklik doğranmış domatesleri ve suyu ekleyerek fasulyeler yumuşayana kadar pişirin.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.