ask sessiz sevgi dilsizdir bir kadinin aski |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
ask sessiz sevgi dilsizdir bir kadinin askiBir kadinin Aski ![]() ![]() ![]() Karimi 1998'in sonbaharinda kaybettim ![]() ![]() Yedi senelik evliligimizin ikisenesini kanser tedavisi için hastanelerde geçirmistik Karim, her evlilikyildönümümüzde ikimizin fotografini çerçeveler,"Bunlar bizim hayatimizin gölgeleri"derdi ![]() ![]() Öldügünde, yedi tane resmimiz vardi 97'in bir gecesinde onualdattim ![]() Oysa ona sürekli onu ne kadar çok sevdigimi ve sonsuza kadar sadik kalacagimi söylerdim Ölmeden iki hafta önce yine ayni seyitekrarladim ![]() Tuhaf bir gülümsemeyle bakti bana ve sadece: "Biliyorum" dedi ![]() Izmir'e kar yagdigi gün, yani bir ay önce, evdeydim Fotograflarimiza bakiyordum yine![]() ![]() Her çerçevenin altinda bir harf oldugunu ilk kez o günfark ettim -A -R -K -A -S -I -N![]() Gerisi için yillari yetmemisti Ama sanirim "Arkasina bak"yazmayafilan niyetlenmisti Hemen çerçevelerin arkasina baktim Hiçbir seyyoktu Sonra birsey dürttü beni, hepsini teker teker söktüm ![]() Inanabiliyormusunuz,her birinin arkasindan bir mektup çikti! Geçirdigimiz her sene için sevgi dolu sözler yazmisti ![]() 1997'deki resmimizin içinden çikan zarf ise simsiyahti Veiçinden su sözler çikti:"14 Mart 1997/Gözlerin bana baska birine dokunmus gibi bakti/Söylemene gerek yok,biliyorum ![]() ![]() "2002'deyiz Onu kaybedeli 4,aldatali 5 yil oluyor Içim aciyorsimdi Çünkü kadinlar biliyor, hissediyor![]() ![]() seviyorum diyenin sevgisinden süphe et,çünkü;ask sessiz,sevgi dilsizdir ![]() ![]()
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|