![]() |
Kestaneli Pilav |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kestaneli PilavMalzemeler: - yarım tavuk - 4 su bardağı su - 3 tatlı kaşığı tuz - 2 ¾ su bardağı kestane - 2 küçük boy havuç - 6 yemek kaşığı margarin - 2 su bardağı pirinç - 1 tatlı kaşığı şeker - 1 tatlı kaşığı karabiber - 1 tatlı kaşığı tarçın - ½ tatlı kaşığı yenibahar Hazırlanışı: Tavuğu yıkayın, 1 su bardağı su ve 1 tatlı kaşığı tuz ile kısık ateşte yaklaşık 35 dakika pişirin, kemiklerini ayırın, etini küçük parçalara bölün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|