Koruk Marmelatı Tarifi

Eski 10-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Koruk Marmelatı Tarifi



Koruk Marmelatı Tarifi

Koruğun sap tarafından iğneyle çekirdeklerini çıkarınız 1,280 kilogramına 2 kilo şeker kestirip kıvamını bulunca içine atınız İki taşım sonra indirip 1 gün bırakınız Ertesi gün tekrar birkaç taşım kaynatıp indireceğiniz zaman, nohut limon suyu gezdirdikten sonra eze eze koyulaştırarak pişiriniz daha kadar dövülmüş şap ile bir miktarsonra indirip soğumaya bırakınız

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.