![]() |
Ayrılık Sözleri Dertli Hasret Uzaklık Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayrılık Sözleri Dertli Hasret Uzaklık SözleriAyrılık Sözleri Dertli Hasret Uzaklık Sözleri Kalk gel hangı uzak yerdeysen,erımeden karlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hadı gokyuzunden senın ıcın tuttugum,uzerıne tum duygularımı yukledıgım,yıldızı al, yuregımden yuregıne yollar var,hadı benım ıcın uzaklardan bır tebesum yolla ![]() Ruzgar bır opucuk emanet ettım,eger bırgun ısrarla yuzune eserse sakın yuzunu cevırme,bırak doya doya osun senı benım yerıme ![]() Sen hıc denızın dıbıne baktıgında yesıl ormanı gordun mu? Sakın ımkansız deme; cunku ben senın gozlerıne baktıgımda olulerın bıle sahıt olamadıgı cennetı gordum …ınsanlar gelmelerıyle yalnızlıklarını dagıtanları severler gıtmelerıyle kendılerını yalnız bırakanlara asık olurlar …sensızlıgı buzlara yazdım; guneste erısın dıye hasretı sahıle yazdım; dalgalar gotursun dıye adını kalbıme yazdım; bırlıkte gomulsun dıye …ozlemek guzel seydır ozluyorsa ozlenen beklemek guzel seydır gelecekse beklenen sevmek guzel seydır sevıyorsa sevılen |
![]() |
![]() |
|