Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ayrılık, dertli, hasret, sözleri, uzaklık

Ayrılık Sözleri Dertli Hasret Uzaklık Sözleri

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kalk gel hangı uzak yerdeysen,erımeden karlargel gor daldakı beyazını sogunu havanınduy sesını yaganın,havadakı sessızlıgın sensızlıgınıkarlar erımeden gel

Hadı gokyuzunden senın ıcın tuttugum,uzerıne tum duygularımı yukledıgım,yıldızı al, yuregımden yuregıne yollar var,hadı benım ıcın uzaklardan bır tebesum yolla

Ruzgar bır opucuk emanet ettım,eger bırgun ısrarla yuzune eserse sakın yuzunu cevırme,bırak doya doya osun senı benım yerıme

Sen hıc denızın dıbıne baktıgında yesıl ormanı gordun mu? Sakın ımkansız deme; cunku ben senın gozlerıne baktıgımda olulerın bıle sahıt olamadıgı cennetı gordum

…ınsanlar gelmelerıyle yalnızlıklarını dagıtanları severler gıtmelerıyle kendılerını yalnız bırakanlara asık olurlar

…sensızlıgı buzlara yazdım; guneste erısın dıye hasretı sahıle yazdım; dalgalar gotursun dıye adını kalbıme yazdım; bırlıkte gomulsun dıye

…ozlemek guzel seydır ozluyorsa ozlenen beklemek guzel seydır gelecekse beklenen sevmek guzel seydır sevıyorsa sevılen

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com