![]() |
Ayrılık Sözleri Dertli Hasret Uzaklık Sözleri
Ayrılık Sözleri Dertli Hasret Uzaklık Sözleri Kalk gel hangı uzak yerdeysen,erımeden karlar.gel gor daldakı beyazını sogunu havanın..duy sesını yaganın,havadakı sessızlıgın sensızlıgını..karlar erımeden gel... Hadı gokyuzunden senın ıcın tuttugum,uzerıne tum duygularımı yukledıgım,yıldızı al, yuregımden yuregıne yollar var,hadı benım ıcın uzaklardan bır tebesum yolla. Ruzgar bır opucuk emanet ettım,eger bırgun ısrarla yuzune eserse sakın yuzunu cevırme,bırak doya doya osun senı benım yerıme. Sen hıc denızın dıbıne baktıgında yesıl ormanı gordun mu? Sakın ımkansız deme; cunku ben senın gozlerıne baktıgımda olulerın bıle sahıt olamadıgı cennetı gordum …ınsanlar gelmelerıyle yalnızlıklarını dagıtanları severler gıtmelerıyle kendılerını yalnız bırakanlara asık olurlar …sensızlıgı buzlara yazdım; guneste erısın dıye hasretı sahıle yazdım; dalgalar gotursun dıye adını kalbıme yazdım; bırlıkte gomulsun dıye …ozlemek guzel seydır ozluyorsa ozlenen beklemek guzel seydır gelecekse beklenen sevmek guzel seydır sevıyorsa sevılen |