![]() |
Bütün Avukat Ve Hukuk Öğrencisi Arkadaşlara.. |
![]() |
![]() |
#1 |
virüs
|
![]() Bütün Avukat Ve Hukuk Öğrencisi Arkadaşlara..Bütün avukat ve hukuk öğrencisi arkadaşlara en çok sorulan sorular ![]() ![]() ![]() -ay sizin okul da ezberdir hep ![]() -yanımızda kanunla giriyoruz biz sınavlara -siz de sene boyu yatıp haziranda sınav oluyorsunuz bir de okul zor diyorsunuz ![]() -20 dersim var benim ![]() -mezun olunca napcan? noter ol iyi para var ![]() -peki olurum ![]() -oooooo! hukuk demek ![]() - bu roma hukumudur nedir ne alaka yani sezar mı kaldı artık?ne diye görüosunuz bu dersi siz alla alla -ne bilim lan ben ![]() ![]() ![]() -demek hukuk öğrencisisin genç ![]() ![]() -olur öyle (denilmiyor ki adama senin yakaladığın her adamı suçlu diye içeri tıkabiliyor olsak hakime mahkemeye ne gerek olurdu diye) - hukuk çok zor di mi, ezber hep ![]() ![]() ![]() - yoo, ezberlemek bir seçimdir ![]() ![]() - peki o kadar şeyi nasıl ezberliyorsunuz? - (allamyarebbbbim) ben hiç bir şey ezberlemedim, diyorum ya ![]() ![]() ![]() - tamam da o kanunları ezberlemeniz gerekmiyor mu? - hayır!! önemli olan hukuk mantığını öğrenmek ![]() -inanmadığını ima eder ses tonuyla- allah allah ![]() ![]() ![]() - (hay allah cızırtını versin!) ![]() -eh sen de avukat oldun birilerini öldürebilirim artık savunursun beni di mi? ehihi -parasıyla olduktan sonra elbet -ünlülerin avukatlığını yapıp sırlarını da öğrenirsin bol bol herhalde? -ne olucan mezun olunca? hakim ol sen hakim, en çok o yakışır sana ![]() ![]() ![]() ![]() -biz de yakışıp yakışmayacağına göre seçecektik zaten ![]() ![]() - aaa kefalet var mi burada?? -var evet ?? - aa ben sadece amerika'da var saniyodum ![]() ![]() -?? - yani bole hapse giriyosun para verip cikiyosun ![]() -??? - ya hep derler ya ![]() ![]() ![]() -evet ![]() ![]() -butun bunlar bi kere okumakla aklinda kaliyo mu simdi?" ( genellikle hukuk ogrencilerini bionik insan sananlar sorar) -abla simdi bizim babadan kalma 1 donumluk arazimiz var ![]() ![]() (her 2 taksiciden 1 i mutlaka sorar) -ya ben de aslinda hukuk istiyodum ![]() (senede tek hukuk dersi okumakla 12 hukuk dersi okumayi ayni sey zanneden cingözler sorar) -ben istanbul hukuku 0 ![]() -ee simdi sizin dersler ingilizce diil mi yani? (bunu uluslararasi hukuku tum dunyada uygulanan tek bir hukuk dali olarak yorumlayanlar sorar) -yaa bu koylerde tecavuze ugradin diyelim ![]() (bunu mumeyyiz gorunumlu gayri mumeyyizler sorar) ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ctn_86
|
![]() - hukuk çok zor di mi, ezber hep ![]() ![]() ![]() - yoo, ezberlemek bir seçimdir ![]() ![]() - peki o kadar şeyi nasıl ezberliyorsunuz? - (allamyarebbbbim) ben hiç bir şey ezberlemedim, diyorum ya ![]() ![]() ![]() - tamam da o kanunları ezberlemeniz gerekmiyor mu? - hayır!! önemli olan hukuk mantığını öğrenmek ![]() -inanmadığını ima eder ses tonuyla- allah allah ![]() ![]() ![]() - (hay allah cızırtını versin!) tşk ler ![]() |
![]() |
![]() |
|