![]() |
Bilgisayarda Yazı Yazmaya Yarayan |
![]() |
![]() |
#1 |
b@ron
|
![]() Bilgisayarda Yazı Yazmaya Yarayan**Bilgisayarda yazı yazmaya yarayan WordPerfect programını üreten Kanada'lı Corel şirketininin telefonla yardım hattına bir yardım talebi gelmiş ![]() Aşağıda bu telefon konuşmasının tam metni var ![]() işten kovulmuş ![]() -WordPerfect yardım hattı buyrun, nasıl yardımcı olabilirim? -WordPerfect'te bir sorun çıktı ![]() -Nasıl bir sorun? -Yazı yazıyordum, birden bütün kelimeler gitti ![]() -Gitti mi? Orjinal Link: TEVBE EDENLERİN SİTESİ -Yok oldu! -Ekranda su anda ne var ![]() -Hiç bir şey ![]() ![]() ![]() -Hala WordPerfect programında mısınız yoksa çıktınız mı? -Bunu nereden bileyim ![]() -Ekranda bir "C" harfi görüyor musunuz -Bir "hece" mi? -Boş verin ![]() -Söyledim ya hiç bir şey yok ![]() -Monitor üstünde yanan bir lamba var mı? -Monitor ne? -Ekranı olan yer, televizyon gibi ![]() mı? -Bilmiyorum ![]() -Monitorun arkasına bakın, oraya bir elektrik kablosu giriyor olması lazım ![]() Görebiliyor musunuz? -Evet ![]() -Harika, o kabloyu takip edin elektriğe bağlı mı bana söyleyin ![]() -Bağlı ![]() -Harika ![]() iki tane mi? -Görmedim ![]() -Tekrar bakar mısınız, ikinci bir kablonun da bağlı olması lazım ![]() -Evet buldum ![]() -Tamam, şimdi onu takip edin bilgisayara bağlı mı diye bakın ![]() -Kabloya ulaşamıyorum ![]() -Ulaşmayın, bağlı mı diye bakabilir misiniz? -Olmuyor ![]() -Bir şeyden destek alıp eğilip bilgisayarın arkasına baksanız ![]() ![]() ![]() -Eğilmek dert değil, karanlık olduğu için bakamıyorum ![]() -Karanlık? -Ofisin ışıkları kapalı, pencereden gelen ışık yetmiyor ![]() -Ofisin ışıklarını yakın ![]() -Yanmaz ![]() -Neden? -Elektrikler kesik ![]() -Elektrikler mi kesik ![]() ![]() kitapları her şeyi duruyor mu? -Evet dolapta ![]() -Şimdi bilgisayarı aynen aldığınızdaki gibi paketleyin ve aldığınız dükkana iade edin ![]() -Durum bu kadar kötü mü? -Korkarım öyle -Peki tamam ![]() -"Ben bilgisayar kullanamayacak derecede zeka özürlüyüm" diyeceksiniz ![]()
![]() |
Cevap : Bilgisayarda Yazı Yazmaya Yarayan |
![]() |
![]() |
#2 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Cevap : Bilgisayarda Yazı Yazmaya YarayanÇok güzeldi =)) Paylaşım için teşekkürler b@ron ![]() ![]() ![]()
|