Dünyanın En Mutlu Kocası!!!!!!!!! |
|
|
#1 |
|
tatia27
|
Dünyanın En Mutlu Kocası!!!!!!!!!Dünyanın en mutlu kocası konuştu: "Karım ve ben bir evliligi sonsuz yapmanın sırlarını kesfettik ; -Haftada iki kere, güzel bir restoranta gideriz, biraz sarap, biraz güzel yiyecek ![]() ![]() ![]() Salı günleri o gider, Cumaları ben ![]() ![]() ![]() -Ayrı yataklarda yatarız ![]() ![]() ![]() Onunki ızmir'de, benimki ıstanbul'da ![]() ![]() ![]() -Karımı her yere götürürüm ![]() ![]() ![]() Ama her seferinde dönüs yolunu bulur ![]() ![]() ((-Yıldönümümüz için karıma nereye gitmek istedigini sordum ![]() ![]() O da "Uzunzamandır gitmedigim bir yer olsun" dedi ![]() ![]() Mutfagı önerdim![]() ![]() ![]() -Her zaman elele tutusuruz ![]() ![]() Eger elini bırakırsam, hemen alısverisebaslar ![]() ![]() ![]() -Elektrikli blender'ı, elektrikli tost makinesi, elektrikli ekmek kızartıcısı var ![]() ![]() Bana diyor ki "çok fazla ıvır zıvır var ve oturacaktek bir yer yok" Ben de ona elektrikli sandalye aldım ![]() ![]() ![]() -sunu her zaman hatırlayın ![]() ![]() Evlilik bosanmanın birinci nedeni![]() ![]() ![]() -ıstatiksel olarak, bosanmaların %100 ü evlilikle baslıyor ![]() -Karıma 18 aydır tek bir söz söylemedim ![]() ![]() Onun sözünü hiç bir zamankesmek istemem ![]() ![]() ![]() -Son kavgamız benim suçumdu ![]() ![]() Karım bana "televizyonda ne var" diyesordu ![]() ![]() Ben de "toz" dedim![]() ![]() "
|