![]() |
Dünyanın En Mutlu Kocası!!!!!!!!!
Dünyanın en mutlu kocası konuştu:
"Karım ve ben bir evliligi sonsuz yapmanın sırlarını kesfettik ; -Haftada iki kere, güzel bir restoranta gideriz, biraz sarap, biraz güzel yiyecek... Salı günleri o gider, Cumaları ben... -Ayrı yataklarda yatarız... Onunki ızmir'de, benimki ıstanbul'da... -Karımı her yere götürürüm... Ama her seferinde dönüs yolunu bulur... (( -Yıldönümümüz için karıma nereye gitmek istedigini sordum... O da "Uzun zamandır gitmedigim bir yer olsun" dedi... Mutfagı önerdim... -Her zaman elele tutusuruz... Eger elini bırakırsam, hemen alısverise baslar... -Elektrikli blender'ı, elektrikli tost makinesi, elektrikli ekmek kızartıcısı var... Bana diyor ki "çok fazla ıvır zıvır var ve oturacak tek bir yer yok" Ben de ona elektrikli sandalye aldım... -sunu her zaman hatırlayın... Evlilik bosanmanın birinci nedeni... -ıstatiksel olarak, bosanmaların %100 ü evlilikle baslıyor. -Karıma 18 aydır tek bir söz söylemedim... Onun sözünü hiç bir zaman kesmek istemem... -Son kavgamız benim suçumdu...Karım bana "televizyonda ne var" diye sordu... Ben de "toz" dedim..." |
yazık göre göre tozu görmüş:) teşekkürler tatia
|