![]() |
Çam Kurabiyesi (12-14 Adet) Tatlı Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çam Kurabiyesi (12-14 Adet) Tatlı TarifiÇam Kurabiyesi (12-14 adet) MALZEMELER 125 gr Margarin 2/3 Su Bardağı Pudra Şekeri 1 Adet Yumurta Sarısı 1 Paket Vanilya 2 Su Bardağı Un 1 Çorba Kaşığı Kuş Üzümü HAZIRLANIŞI Ön hazırlık olarak fırını 160 derecede ısıtın ![]() ![]() ![]() Unu eleyerek kaba alın ![]() ![]() ![]() ![]() Hamuru ikiye bölün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şekilli kalıplar kullanarak hamuru kesin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Çam Kurabiyesi (12-14 Adet) Tatlı Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çam Kurabiyesi (12-14 Adet) Tatlı TarifiKARIŞIK MARMELAT Malzemeler 3 tane kayısı 2 tane şeftali 1 tane elma 3 tane erik 1/2 bardak süt 2 yemek kaşığı toz şeker KARIŞIK MARMELAT TARİFİ Yarım bardak süte ayıklanmış ve parçalara bölünmüş elmalar, şeftaliler, kayısılar ve erikleri atınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|