Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
nelerdir, noktaları, püf, reçel, yapmanın

Reçel Yapmanın Püf Noktaları Nelerdir

Eski 10-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Reçel Yapmanın Püf Noktaları Nelerdir




Reçel yapmanın püf noktaları

Reçel yapacağınız zaman meyveleri iyice yıkadıktan sonra güzelce kurulamalısınız, reçeli tahta kaşıkla karıştırmalısınızAyrıca reçellerdeki en önemli problem şekerlenmesidir şekerlenmesini nlemek için limon tuzu yerine limon suyu kullanmalısınız

Kavonozlara koyduğunuzda iyice soğumadan ve üzerindeki hava kabarcıklarını kağıt havlu ile almadan kavonozların ağzını kapatmayın

Not: Ayrıca reçellerinizi serin ve karanlık yerde saklamanızda fayda var

alıntı



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.