ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Reçel Yapmanın Püf Noktaları Nelerdir (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=937809)

Prof. Dr. Sinsi 10-15-2012 12:57 AM

Reçel Yapmanın Püf Noktaları Nelerdir
 

Reçel yapmanın püf noktaları

Reçel yapacağınız zaman meyveleri iyice yıkadıktan sonra güzelce kurulamalısınız, reçeli tahta kaşıkla karıştırmalısınız.Ayrıca reçellerdeki en önemli problem şekerlenmesidir şekerlenmesini nlemek için limon tuzu yerine limon suyu kullanmalısınız.

Kavonozlara koyduğunuzda iyice soğumadan ve üzerindeki hava kabarcıklarını kağıt havlu ile almadan kavonozların ağzını kapatmayın.

Not: Ayrıca reçellerinizi serin ve karanlık yerde saklamanızda fayda var.

alıntı




Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.