Püreli Kebap Tarifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Püreli Kebap TarifiPüreli Kebap Tarifi ![]() Malzemeler350 gr et 1 su b bezelye2 havuç 2 soğan 1 çorba k salçakekik,tuz püresi için: 3 patates 1 soğan 3 diş sarımsak zeytinyağı tuz,karabiber,muskat üzeri için: kaşar peyniri rendesi TarifSıvıyağ ve eti tencereye alıp soteleyin Üzerine küp doğranmış soğanları da ilave edip pişmeye bırakın ![]() Daha sonra küp doğranmış havucu da ilave edin Salçasını ilave edip biraz su ilavesi ile pişmeye bırakın En son tuzunu ve baharatlarını ilave edip altını kapatın Bu karışımı bir fırın kabının altına yerleştirin Diğer tarafta soğan ve sarımsağı soteleyip ezilmiş patatesle karıştırıp bir krema torbası ile etli karışımın üzerine sıkın en son kaşar peyniri rendesini de üzerine serpip 180 derecede kızarana kadar pişiri |
|
|
|