|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
gururutürkmen, kebabıyemek, mutfağının, tarifleri, türk |
![]() |
Türk Mutfağının Gururu-Türkmen Kebabı-Yemek Tarifleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Türk Mutfağının Gururu-Türkmen Kebabı-Yemek Tarifleritürk mutfağının gururu-TürkmenKebabı ![]() Malzemeler 4 adet tavuk şinitzel (göğüs) 1 bardak erişte 2 yemek kaşığı margarin 1 adet soğan 4 adet yeşil soğan 2 adet kırmızı biber 2 adet yeşil biber 1 çay kaşığı hardal 2 yemek kaşığı soya sosu 2 bardak su Yemeğin Tarifi Erişteyi 1 kaşık margarinle birlikte pembeleştirin ![]() Tavuk şinitzelleri veya beyaz tavuk göğüslerini parmak şeklinde ince ince kesin ![]() Soğanları halka şeklinde, yeşil soğanları uzun uzun doğrayın ![]() ![]() Parmak şeklindeki tavukları, kalan 1 kaşık yağla birlikte iyice kızartın ![]() ![]() ![]() Soya sosu ile hardalı 2 bardak suda çırpın ![]() ![]() ![]() Öneri: Tavuk eti çabuk bozulan gıdalardandır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|