Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bursadan, çömlek, kebabı, tarifi

Bursadan Çömlek Kebabı Tarifi

Eski 10-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bursadan Çömlek Kebabı Tarifi




Bursadan çömlek kebabı:

Kemikli olarak küçük parçalara bölünmüş bir kilo koyun eti 3 çorba kaşığı margarinle tencereye konup kavrulur Soyulmuş 25-30 arpacık soğanı sıcak suyla birlikte etlerin üzerine konur Tuz eklenir ve pişirilir Bir başka kapta 5 dolmalık biber ile iki patates ufak ufak doğranır Pişmiş et bir çömleğe aktarılıp üzerine patatesle biberler daha üstede iki adet doğranmış domates konur Karabiberle kırmızı biber serpilir Çömleğin ağzı kapandıktan sonra kenarları hamurla sıvanıp hafif ateşte bir saat kadar pişirilir



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.