Yarım kilo undan hamur yoğrulur 250 gr kıyma, orta boy bir soğan, biraz maydanoz, yeterince tuz ve biber ile içinin malzemesi hazırlanır Hamur kulak memesi yumuşaklığına geldiğinde sonra yufka şeklinde açılır Yufkalar 2-3 cm boyunda kesilerek ortalarına malzemesi konur ve köşelerinden katlanıp bastırılır Hamur parçaları kaynar suya atılarak haşlanıp süzülür Daha sonra üzerine sarımsaklı yoğurt ve salçalı kızgın yağ dökülerek sofraya konur
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.