|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| kavurması, kurban, malzemeleri, yapılışı |
Kurban Kavurması Yapılışı , Kurban Kavurması Malzemeleri |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kurban Kavurması Yapılışı , Kurban Kavurması MalzemeleriKurban Kavurması Yapılışı , Kurban Kavurması Malzemeleri ![]() Malzemeler 2 kg dana eti250 gr iç yağKurban Kavurması Yapılışı Etler kuşbaşı büyüklüğünde doğranır Tencereye alınıp suyunu salıp çekene kadar pişirilir Diğer taraftan içyağ tencereye alınır Yağ önce erir daha sonra kızarır Yağın kıkırdaklarını ayırıp eriyen kısmı et pişince üzerine dökülür Beraber 10 dakika daha pişirilir Tuzu eklenir Dolapta saklanacak kaba boşaltılır Soğuduktan sonra buzdolabına kaldırılır![]() |
|
|
|