ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Kurban Kavurması Yapılışı , Kurban Kavurması Malzemeleri (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=933474)

Prof. Dr. Sinsi 10-14-2012 11:32 PM

Kurban Kavurması Yapılışı , Kurban Kavurması Malzemeleri
 

Kurban Kavurması Yapılışı , Kurban Kavurması Malzemeleri

http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg

Malzemeler

2 kg. dana eti

250 gr. iç yağ

Kurban Kavurması Yapılışı

Etler kuşbaşı büyüklüğünde doğranır.Tencereye alınıp suyunu salıp çekene kadar pişirilir.Diğer taraftan içyağ tencereye alınır.Yağ önce erir daha sonra kızarır. Yağın kıkırdaklarını ayırıp eriyen kısmı et pişince üzerine dökülür. Beraber 10 dakika daha pişirilir. Tuzu eklenir. Dolapta saklanacak kaba boşaltılır. Soğuduktan sonra buzdolabına kaldırılır.




Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.