Tencerede Sebzeli Süt Danası Nasıl Yapılır |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Tencerede Sebzeli Süt Danası Nasıl YapılırTencerede Sebzeli Süt Danası nasıl yapılır Tencerede Sebzeli Süt Danası tarifiMalzemeler : 600 gram Süt Danası (yağsız but) 500 gram Karışık Sebze (patates,havuç, soğan, sarmısak ve biber gibi sert sebzeleri tercih edin) 150 gram Soyulmuş Domates 1 Bağ Taze Biberiye 1 Bağ Taze Kekik Zeytinyağı Tuz Taze Çekilmiş Karabiber Tarif : Fırına girebilen dibi kalın bir tercerede zeytinyağını kızdırdıktan sonra eti koyup 1-2 dakika çeviriniz Yanmamasına dikkat edin ama heryeri renk alsın![]() Tencereyi ateşten alıp kabaca doğranmış sebzeleri etin etrafına dağıtın Üstünü kapatıp sıcak fırına (180-200 derece) koyunuz 25-30 dakika sonra etin pişmiş olması gerekir![]() Etin kalınlığı pişme süresini değiştirebilir ![]() |
|
|
|