![]() |
Tencerede Sebzeli Süt Danası Nasıl Yapılır
Tencerede Sebzeli Süt Danası nasıl yapılır. Tencerede Sebzeli Süt Danası tarifi Malzemeler : 600 gram Süt Danası (yağsız but) 500 gram Karışık Sebze (patates,havuç, soğan, sarmısak ve biber gibi sert sebzeleri tercih edin) 150 gram Soyulmuş Domates 1 Bağ Taze Biberiye 1 Bağ Taze Kekik Zeytinyağı Tuz Taze Çekilmiş Karabiber Tarif : Fırına girebilen dibi kalın bir tercerede zeytinyağını kızdırdıktan sonra eti koyup 1-2 dakika çeviriniz. Yanmamasına dikkat edin ama heryeri renk alsın. Tencereyi ateşten alıp kabaca doğranmış sebzeleri etin etrafına dağıtın. Üstünü kapatıp sıcak fırına (180-200 derece) koyunuz. 25-30 dakika sonra etin pişmiş olması gerekir. Etin kalınlığı pişme süresini değiştirebilir. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.