Kibariye-Koleksiyon 2008 Albüm Tanıtımı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kibariye-Koleksiyon 2008 Albüm Tanıtımı01-Kibariye-Aşk Pınarı mp302-Kibariye-Benim Dünyam mp303-Kibariye-Gittide Gitti mp304-Kibariye-Kahrolayım mp305-Kibariye-Elhamdülillah mp306-Kibariye-Geceler mp307-Kibariye-İki Gözüm İki Çeşme mp308-Kibariye-Kimbilir mp309-Kibariye-Çivi Çiviyi Söker mp310-Kibariye-Gönlüm Senindir mp311-Kibariye-Vazgectim mp312-Kibariye-Tutsak mp313-Kibariye-Sarı Saçlarından Sen Suclusun mp314-Kibariye-Vur Gitsin Beni mp315-Kibariye-Kar Yağıyor mp316-Kibariye-Sevda Değil mp317-Kibariye-Sorma mp318-Kibariye-Ne Kavgam Bitti Ne Sevdam mp319-Kibariye-Oldu Olacak mp320-Kibariye-Güneşi Biz Uyandırdık mp321-Kibariye-Biraz Sana Biraz Bana mp3 |
|
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kibariye-Koleksiyon 2008 Albüm Tanıtımı---------- 2 saat üye yapıorsunuz ondan sonra korsana hayır ![]() ![]() ---- mp3 bu herkes indirior nasıl engelliceksin görelim bakalım ![]() ----ler koyun 2 resim sonra yok korsana hayır yok bılmem ne ![]() ![]() en fazla benım gibi uye olur ondan sonra daha gelmesler siteye |
|
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kibariye-Koleksiyon 2008 Albüm Tanıtımıtrmania2 Nickli Üyeden Alıntı has------in ---- 2 saat üye yapıorsunuz ondan sonra korsana hayır ![]() ![]() ---- mp3 bu herkes indirior nasıl engelliceksin görelim bakalım ![]() ----ler koyun 2 resim sonra yok korsana hayır yok bılmem ne ![]() ![]() en fazla benım gibi uye olur ondan sonra daha gelmesler siteyeRica ederiz ![]() ![]() ![]() Kimseyi zorla tutmuyoruz ![]() Korsanın engellenemeyeceğini biz de biliyoruz fakat tarafımız belli olsun değil mi? "Filler savaşırken, küçük bir güvercin de yardıma koşmuş ordulardan birisine ![]() ![]() Ona, -Sen küçücük bir güvercinsin, koskoca fillere ne yapabilirsin ki? demişler ![]() Güvercinin verdiği cevap da bizim durumumuz aslında: -Hiçbir şey yapamam ama tarafım belli olsun " |
|
|
|