![]() |
Yağlama (Kayseri Mutfağı) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yağlama (Kayseri Mutfağı)![]() HAMUR İÇİN: 5 su bardağı un 1 çorba kaşığı zeytinyağı 1 çorba kaşığı maya 1 tatlı kaşığı tuz Yeterince ılık su SOS İÇİN: 250 gr kıyma 2 büyük soğan 1 yemek kaşığı domates salçası 1 tatlı kaşığı biber salçası 100 gr margarin 2 adet sivri biber Kırmızı biber maydanoz YAPILIŞI: Kuru maya un ile karıştırılır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Servis Önerileri: Üzerine sarımsaklı sos ilave edebilirsiniz ![]() Püf Noktaları : Her bir bazlama parçasına arasına yapılan sos ayrı ayrı sürülür ve en son 4 parcaya ayrılır ![]() |
![]() |
![]() |
|