![]() |
Kum Gibi.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kum Gibi..Yalınayak ezerim uğruna en çılgın alevleri Adımlarım kadar acıtmaz yokluğun yüreğimi ![]() ![]() ![]() Serden geçip sır olursan bir gün benden ileri, Fırtınalar sığdırıp ciğerime, son nefesimi vermeden önce Aldığın her nefesi haram kılarım mahşerde ![]() ![]() ![]() Sen benden gidemezsin, tabiatına aykırı yolda ilerleyemezsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İçimdeki zehrin panzehirisin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Olsan da olmasan da “Aşk-ı Musalla”msın yar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen ki; aldığım her nefesin derinliğine hükmeden varlık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşka inancımdım, o aşkla Allah’a bağlanışımdın ve sen beni Allah huzurunda affedilmeyenlerden edemezsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bela düşler koyamazsın hayallerime ![]() ![]() ![]() Yüreğimin cennet köşelerini leş mezarlarına dönüştüremezsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Günleri renksiz, hayatı anlamsız, yaşamı sebepsiz, beni hissiz bırakıp gidemezsin ![]() ![]() ![]() Ve ey sevgili hani söylerdim ya hep; gülüşlerinle verdiğin nefesler için teşekkürler diye ![]() ![]() ![]() Şimdi gülüşlerinden kefen biçtim kendime ![]() ![]() ![]() Seninle kalıp, seninle yaşlanıp, seninle toprak olmalıydı benim direnişim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|