![]() |
Yinede Sevmiştim Seni |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yinede Sevmiştim SeniBiliyor musun, yine bu kentin sokaklari islak ![]() ![]() ![]() eslik ediyorum, agladigimi kimseler fark etmiyor ![]() ![]() ![]() halimle üsüyorum ![]() ![]() ![]() Böyle bir yagmurlu gecede çikip gelmistin ![]() ![]() Basimiz yoktu bizim, sonumuz da olmayacak ![]() ![]() dokunulanin da sarsildigi o an boyunca yasadik seninle askin tüm evrelerini; tüm umudunu, sefkatini ve firtinalarini ![]() paylasarak yasadik o muhtesem kavusmayi ve hemen ardindan kahreden o ayriligi ![]() Ben sana yenik düstüm ![]() ![]() ![]() Sensizlik çok kalabalik geliyor yüregime; tasiyamiyorum ![]() Öyle birsey ki bu; yagmurlarla birlikte agliyorum sana, bana ![]() ![]() ![]() katiyorum seni katabildigim kadar ![]() senin karmakarisik hayalinle dolasiyor sensiz gecelerimde ![]() dualar ediyorum ![]() ![]() Tükenmiyecektik ![]() ![]() ![]() Tükenmiyecektim ![]() ![]() ![]() Bogazim dügüm dügüm ![]() ![]() kahroluyorum ![]() ![]() Söylesene ![]() Oysa derdim ki; benim kirilgandir umutlarim ![]() ![]() ![]() yakinima düsersin ![]() ![]() ![]() ![]() Ve bil ki çok sevdim seni kisa bir zamanda; bu lanet olasi mesafelere inat ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|