İki Yüzlü Yazılar ~ |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İki Yüzlü Yazılar ~Yazıyı önce düz okuyun Sonra da yalnız gri satırları okuyun![]() ![]() Hatun! Bu ne rezalet? Bulaşık yıka- mamışsın daha! Sonra, akşam banyomu yap- mam için su ısıtmamışsın! Ayrıca yemek de hazır değil! İyi bir kadın; beyinin yemek- lerden ne istediğini bilmeden, ne yapa- cağına böyle karar vermez Ben seni iyi bilirim! Hep aynı şeyler! Haydi şimdi önlüğü- nü giy, doğru mutfağa! Bana da küllüğü- mü ver de, artık esas işime başlayayım! |
|
İki Yüzlü Yazılar ~ |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İki Yüzlü Yazılar ~(Önce bu yazının tamamını sonra da yalnız işaretli satırları okuyunuz )*Pek kıymetli babacığım,sizden ayrılıp ta İstanbul'a gelince orta köydeki eniştemlere gittim Çok sevindiler Bir hafta onlar*da kaldım Başımı alıp gidebileceğim bir dost bir akraba kim varsa hepsine misafir oldum İlk günler bana göre bir iş*bulamadım Ah babacığım şu koskoca İstanbul da sefil ve perişan Olmadım ya ona şükür Nihayet eniştem iyi bir iş buldu Muhasebeci*oldum O zaman sizleri hatırladıkça içim burkuluyordu![]() İşe girdiğimi öğrenince ne kadar sevineceksinizdir Biliyorum?*Hele annem Ayrılırken ağlamış oğlum şehir seni yutar demiştiÜzülmesin artık çünkü eniştem mesleğinle bir iş kurabilirsin dedi ![]() *Ne kadar da haklıymış Bana verdiğiniz alın teriniz paraları Benim kazandıklarımla birleştirip küçük bir iş kurdum her şeyi *birkaç günde bitirdim Şimdi sokaklarda aç ve perişan yatan Zavallı görsem yardım ediyorum İş adamı oldum Artık zengin*biriyim Eminim beni görürseniz tanıyamazsınız Çevremdekiler servet Sahibi olduğum için imreniyorlar İşçilerim bizim patron çok *seri diyorlar Haklılar tabi Öyle olmasaydı bugünleri görürmüydüm![]() Şöyle deniz manzaralı ev aldım Sizi buraya getireceğim![]() *Eskiden olduğu gibi yine bir arada olabilmemiz için biraz para gönderiyorum Üstünüze başınıza bir şeyler alın Sizi almam için haber *gönderin ki geleyim Geleyim de bitsin bu hasret bu çile! |
|
|
|