![]() |
Yücel Yarımbatman Yüreğimde Göç Yolları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yücel Yarımbatman Yüreğimde Göç YollarıUzayıp gider bir kent'e bu yollar uzanır gider ![]() ![]() ![]() Bir vefalı yar göğsüne yaslanmış ıslanmış gözlerim uslanır gider ![]() Böyle ağladıkça sana sitemlerim, hüzünlerim,hasretlerim çoğalır gider ![]() ![]() Giderken ardında bir telaş alır beni Vurur beni hedefinde kederin ![]() ![]() ![]() Unutulur gider ![]() Ve mevsimler kokusunu siler üstümden sonra çiçekler susar ışıklar susar gözleri dolar dolar boşalır mevsimi bir yanlızlık alır ve mevsimler yanlız kalır yokluğunda çiçekler kurutulur gider ![]() ![]() ![]() uzayıp gider yüreğimdeki göç yolları üstünde telaşlı suratlar kahır beklentiler soluk tebessümler sızlayıp gider sızlamalarım yarım kalır yollarda yollar yorulur gider ![]() ![]() ![]() ne den le rim iz bulur (b)izi sonra sorgular sorgular sorulur gider ![]() ![]() göç yolarında mevsimsiz ve kimsesiz kaçar yorulur çoşar durulurum hayallerim hedefinde geçmişin hayallerim vurulur gider ![]() ![]() ![]() ![]() sonra kısalır; gittikçe yollar sevdikçe aşk yaşadıkça ömrümüz içtikçe kısalır cigaramızda efkarımız artmakta sevdikçe aşk'a zai lakin yüreğimiz yanmakta kor olur kül olur yangınlar yangınlar savrulur gider ![]() ![]() ![]() ![]() sonrası yanlızlık hep yanlızlıktır tekilsen iki kişilik sevdiysen çoğul yanlızlıklar aynaya her bakan bir çift gözdür ayna ayna söyle bana benden daha yanlız varmı (dün)ya da yarın utanır aynalar _da yanlızlıktır ![]() aynalar da kırılır gider ![]() ![]() ![]() ![]() söz verirsin kendine bir dost,biraşk,bir kederim olacak benimde öz(ün) olursun söz(ün) olursun aşklar küllenir keder yıllanır dostlar evlenince sonra sözler kalır geriye sözlerde tutulunca gider ![]() ![]() ![]() sonra döneriz kendimize bir kaç satır bir kaç dize yazı veririz defterimize yazılanlar kitap olur kitaplarda okunur gider ![]() ![]() ![]() bir tek sen gitmedin gelmeler gitmelere yüz tutmuşken yüzünü unutmuştum enson görüşmeyeli kaç dün oldu kaç yarın kaldı geride kaç yarım kaldı elimizde tümlesek ![]() ![]() ![]() tamlarımızdan bir sevda türese yeniden öznesi olsak gülmelerimizin sebebi hatta sebepsiz gülsek arada bir gülümsesek ![]() ![]() gülmelerde somurtur gider ![]() ![]() uzayıp gider bir kente bu yolar yollar efkarımı alır olmadığın saatlerde efkarım yollarsız kalır sen her aklıma geldiğinde sende durur aklım adımlarım sende durur adımlarım (ku)durur gider ![]() ![]() ![]() ''gözlerinin uyku hali olmasa uyumayı kim düşler şimdi çok uzakta kaldı o eski gülüşler'' YUCEL YARIMBATMAN |
![]() |
![]() |
|