![]() |
Zehirli Aşk Sorulari Buyrun Bakalim:) |
![]() |
![]() |
#1 |
sevdalibulut
|
![]() Zehirli Aşk Sorulari Buyrun Bakalim:)sevgili sinsi arkadaşlar şimidiki oyunumuz herkes alttakine aşkla ilgili sorular sorucak sizde gönülden cevap vericeksiniz umarım evet ilk sorumu ben soruyorum; sevgilinden sana msj gelir "defol artık seni sevmiyorum ve istemiyorum" diye ![]() ![]() ![]() ![]() ne yapardın? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
tatia27
|
![]() güzel oyunda samimi cevap veremiyom çünkü sewgilim yok ne olcak şimdi?
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
sevdalibulut
|
![]() o zaman önce sana bir sevgili bulmak lazım heralde :))) sevgilinden sana msj gelir "defol artık seni sevmiyorum ve istemiyorum" diye ![]() ![]() ![]() ![]() ne yapardın? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gözyaşı
|
![]() Ben devam ettireyim Sevgilinize deli gibi aşıksınız ve size artık sevmiyorum ayrılmak istiyorum dedi ne yapardınız
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
kar cicegi
|
![]() aşkından ölsemde beni istemeyeni ben hiç istemem ayrılırdım sevgilinle birbirinizi deli gibi seviyorsunuz ama ailen onu sevmiyor ve sevgilinde dede ki ya ben ya ailen napardın? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
J_TERRY
|
![]() benı oldurmedıgıne bısman olcan derdım sonra butun okula numarasını dagıtırdım
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
rebellious23
|
![]() en son karçiçeğinin sorusu var ona cevap vereyim ![]() ![]() çok zor bir durum gerçekten başıma hiç gelmedi ama arada kalmakta çok zor ama ben aileme çok önem veririm ve güvenirim onlar istemiyorsa mutlaka bir nedeni vardır deyip kendimi avutmaya çalışırım herhall ![]() ![]() ![]() Benim sorum aşık olduğun deli gibi sevdiğin sevgilin senden basit bir nedenden ayrılıyor ve 1 hafta sonra sinemada 1 ön sırada başka biriyle çok samimi bir şekilde oturuyor ![]() ![]() (yani bir cinayetin seni bozmayacağı bir an :)) Ne YAPARDIN ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
tatia27
|
![]() bişey yapmazdım ya sessizce çıkar giderdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() soru:birine aşıksınız onunda size karşı ilgisi var gibi yani hissediyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ne yapardınız? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() "Ne farkeder, ben seni seviyorum işte ![]() ![]() ![]() ![]() Soru: Lisedesiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
asılcevdet
|
![]() yepılan kötü yemek,tuttugum takıma laf atması,beni dinlememesi İlişkide önemli olan sevgi para seks höşgörü uyuzlukmudur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
ErGENEKON_GS_48
|
![]() Rerere RararaŞampiyon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|