Ders Çalışma +16 |
|
|
#1 |
|
Ergenekon
|
Ders Çalışma +16Ders çalışacağım +16 Babacım ben bu aksam arkadaşımda kalacağım Yarın önemli bir Sınavımız var Birlikte çalışacağız![]() --Yemezler kızım hadi … ![]() ![]() —Nasıl yani? —Sen böyle bir sınav aksamının mahsulüsün! bize sökmez!!! --Anne bu aksam arkadaşımdayım ben, ders çalisacaz!!! --Niye? tek çalışamıyor musun sen? --Ama anneee!!!! ---Aması maması yok!!! Vakti zamanında biz de az ders çalışmadık Simdi düştüğüm duruma bak Seni, kimle çalıştığımı bile hatırlamıyorum!!! --Anne, biz bu gece Aylalarda ders çalisacaz! Meral, Aysun, Seda da gelecek!! --Tabi Osman, Ahmet, Mehmet, Hüseyin de gelir Topluca çalisirsiniz!! --Ne ilgisi var anne ya? Çok önemli bi sinavimiz var yarin!! --Grup olarak çalisip, pratik yapacaksiniz yani ![]() ![]() Babana söylemeden git odana zibar !! Aksam aksam günaha sokma insanı!!!! --Abiii biz bu aksam Aylinlerde ders çalisacaz Bizim sinifta var ya hani, sarisin olan!! --Çok ilginç Aylin le bugün biz de Tolgalarin evde çalisacaz Tesadüfün de böylesi!!! --!!!!!!!!!!!!!!!? ---Almayim ayagimin altina kiz defooll!!! Anne ders çalismaya gidiyorum ben Arkadasimdayim bu aksam!! --Tamam canim Dikkatli(!) çalış, --Anne bu aksam Selin lerdeyiz ![]() Ders çaliscaz Tamam mi? ---tamam canikom Haplarini almayi unutma!!! ---Baba bu aksam evde yokum Arkadasla ders çalisacaz!! ---Ah be güzel kizim bulamadin kendine zengin bi partner O çulsuzla ders mi çalisilir!!! --Baba ben bu aksam ders çalismak için arkadasimdayim Okey ? --Okey de okeyi unutma Temiz bir çalışma olsun Basımıza is açma!! --Ya baba saçmalama Hikmet e gidiyorum ben ![]() --Ne Hikmet i lan Erkek erkeğe ders mi çalışılırmış Kırarım bacaklarını! |
|
|
|
#2 |
|
puslu
|
--Ne Hikmet i lan Erkek erkeğe ders mi çalışılırmış Kırarım bacaklarını! Babana söylemeden git odana zibar !! Eline sağlık Ergenekon sabah sabah çok güldürdün teşekkürler
|
|
|
|
#3 |
|
[KAPLAN]
|
--Ne Hikmet i lan Erkek erkeğe ders mi çalışılırmış Kırarım bacaklarını! Eline sağlık Ergenekon
|
|
|
|
#4 |
|
tatia27
|
Babacım ben bu aksam arkadaşımda kalacağım Yarın önemli bir Sınavımız var Birlikte çalışacağız![]() --Yemezler kızım hadi … ![]() ![]() —Nasıl yani? —Sen böyle bir sınav aksamının mahsulüsün! bize sökmez!!! tşklr eline saglık
|